Utveckling av drönare

Utveckling av drönare

Köp Utveckling av drönare hos pitchup.se

statsminister stefan löfven tar hjärtstartaren från pitchup drönaren.

Sedan november 2018 är all utveckling och konsultverksamhet flyttad till vårt systerbolag CUAV AB. 
Saker som var extremt kostsamt, farligt eller omöjligt för några år sedan, är idag en verklighet. Vi är med och driver den utvecklingen, och arbetar tätt ihop med våra kunder när det gäller utveckling av ny drönarteknik och nya användningsområden. CUAV har utvecklat och konstruerat drönare för att bland annat hitta minor, hitta naturtillgångar, inspektera svårtillgängliga platser, navigera i slutna miljöer och hålla sig luftburna i timmar. På bilden ovan ser ni statsminister Stefan Löfven rycka bort en hjärtstartare från vår drönare, som kan rädda liv framöver. När det gäller konsultverksamhet har vi en rating på lyckade projekt som överstiger de flesta andra ”stora drakar”. Vi driver helt enkelt projekten i mål.

CUAV hjälper företag inom olika branscher att ta fram produkter och tjänster som stärker deras konkurrenskraft. Detta sker genom enskilda projekt där specifika team skapas för att arbeta fram innovativa lösningar. Vi arbetar kontinuerligt med att skapa förutsättningar för att snabbt ta fram smartare, säkrare, mer funktionella och miljövänliga produkter. Ibland är det befintliga produkter som täcker era behov, annars kan det behövas unika lösningar, och det är där vår expertis kommer in i bilden. Vi är verksamma inom en mängd branscher som till exempel kraft-och energisektorn, telekom, offshore, media, räddningstjänst, naturvård, jordbruk, fordons-, marin-, skogsindustri och övriga utvecklingsintensiva sektorer.Detta ger en djup och bred kompetens, samt värdefull allmän kunskap för oss att ta med i framtida projekt.

Från idé till ett verktyg i er verksamhet.
Vi älskar teknik och problemlösning, och har ett starkt driv, ett stort engagemang och viljan att utvecklas. Vårt team brinner för produktutveckling och innovativa lösningar. Vår drivkraft är att utveckla idéer och framtidens produkter, som ger våra kunder de verktyg som är nödvändiga för att utvecklas. Våra kunder har hela världen som arbetsfält, därför måste våra produkter klara de miljöer där de befinner sig, en inte alltid enkel utmaning. Pitchup samarbetar med er hela vägen, vi är med redan vid förstudien om ni önskar. Ni kanske behöver hjälp med kravställningen? Efter flera lyckade projekt vet vi vad som är möjligt, och vad som krävs för att gå hela vägen från en idé till det verktyg ni behöver i er organisation. Låt oss ta hand om utveckling och produktion, så ni kan fokusera på verksamheten.

Produktion
CUAV har lång erfarenhet av drönarteknik, och levererar professionella lösningar som du kan känna dig trygg med. Det är viktigt för oss att ständigt arbeta med logistikoptimering, produktionsteknik, lean produktion och inköp. Andra viktiga inslag rör hållbar utveckling och projektledning.

Made in Sweden
CUAV legotillverkar komponenter till våra produkter hos olika mekaniska verkstäder, elektronik och plastproducenter runt om i Sverige.

 

Vi på CUAV tror att drönare kommer integreras i vardagen genom ny teknik. 
I vår kristallkula kan vi se hur drönare framöver kommer operera med 5G teknik, med logikstyrning för säkerhetsrutiner. Vi ser drönare som en naturlig del av viktiga samhällsfunktioner. Vi ser hur drönare hjälper till inom äldreomsorgen, hur leveranser hanteras och hur vi snabbt kan nå människor i nöd. Vi ser hur våra drönare integreras med larmsystem för höjd säkerhet. Vi ser hur infrastruktur projekt kan göra stora besparingar genom att använda drönarteknik. Vi tror på framtiden och att vi människor kommer se det naturligt att få hjälp av denna teknik. Nedan ser ni en drönarprototyp vi konstruerade för Telia och Karolinska Institutet, för att snabbt kunna flyga ut en hjärtstartare, och på sätt öka möjligheterna att rädda liv.

Pitchup hanterar hela stegen från CAD till flight

Vi snackar inte, vi levererar!

Vi kan inte visa alla projekt vi arbetat med, då en del är hemliga. Men vi utvecklar produkter som troligen är bland de mest avancerade som går att få tag på. Men vi besitter även kunskap och vad som krävs för att nyttja drönaren på det sätt du önskar. Vi kan leverera med full IATA dokumentation, med Operations Manual, med säkerhetsklassning och med ett leende på läpparna hos er som kund. Vi snackar inte, vi levererar!