UTVECKLINGPitchup AB är ett teknikföretag som utvecklar och levererar UAV-farkoster, även kallat drönare.
Vi hjälper företag inom olika branscher att ta fram produkter och tjänster som stärker deras konkurrenskraft. Detta sker genom enskilda projekt där specifika team skapas för att arbeta fram innovativa lösningar.

Vi arbetar kontinuerligt med att skapa förutsättningar för att snabbt ta fram smartare, säkrare, mer funktionella och miljövänliga produkter. Ibland är det befintliga produkter som täcker era behov, annars kan det behövas unika lösningar, och det är där vår expertis kommer in i bilden. 

Vi är verksamma inom en mängd branscher som till exempel kraft-och energisektorn, telekom, offshore, media, räddningstjänst, naturvård, jordbruk, fordons-, marin-, skogsindustri och övriga utvecklingsintensiva sektorer.
Detta ger en djup och bred kompetens, samt värdefull allmänn kunskap för oss att ta med i framtida projekt.Från idé till ett verktyg i er verksamhet.
Vi älskar teknik och problemlösning, och har ett starkt driv, ett stort engagemang och viljan att utvecklas. Vårt team brinner för produktutveckling och innovativa lösningar. Vår drivkraft är att utveckla idéer och framtidens produkter, som ger våra kunder de verktyg som är nödvändiga för att utvecklas.

Våra kunder har hela världen som arbetsfält, därför måste våra produkter klara de miljöer där de befinner sig, en inte alltid enkel utmaning.  Pitchup samarbetar med er hela vägen, vi är med redan vid förstudien om ni önskar. Ni kanske behöver hjälp med kravställningen? Efter flera lyckade projekt vet vi vad som är möjligt, och vad som krävs för att gå hela vägen från en idé till det verktyg ni behöver i er organisation. Låt oss ta hand om utveckling och produktion, så ni kan fokusera på ändmålet.


Urval av våra kunder

PRODUKTION


Pitchup har egna tekniker med lång erfarenhet av drönarteknik, och levererar professionellt testade och monterade lösningar som du kan känna dig trygg med. Det är viktigt för oss att ständigt arbeta med logistikoptimering, produktionsteknik, lean produktion och inköp. Andra viktiga inslag rör hållbar utveckling och projektledning.

Built by hand
Våra tekniker har förmåga att med helhetssyn självständigt och kreativt identifiera, formulera och hantera frågeställningar och analysera olika tekniska lösningar. Detta är ett bra alternativ till dig och din organisation som inte har tid, eller lust för den delen, att lära dig exakt hur alla komponenter fungerar och skall sättas samman. Vi vet hur allt måste placeras, kopplas in, programmeras etc för att allt ska fungera. Du får en välbyggd och väl fungerande maskin, provflugen och genomgången av någon av våra tekniker.


Made in Sweden

Pitchup legotillverkar komponenter till våra produkter hos olika finmekaniska verkstäder, elektronik och plastproducenter runt om i Sverige. Beställer du en maskin producerad av oss, får du en maskin som är rätt monterad och rätt konfigurerad från början. Låt oss ta hand om montering så kan du fokusera på din verksamhet och uppdrag istället.

 

Visa: Lista / Sida vid sida
Visa:
Sortera efter:
Panasonic Lumix G X Vario PZ 14-42mm f/3,5-5,6 ASPH Svart ..
3 790.00 SEK
Exkl moms: 3 032.00 SEK
  • Phantom 4 Pro Drönare
  • Explorian 4 Drönare
  • dji inspire 2
  • orbitus-18x-zoom
  • phantom4 batteri
  • dji osmo
  • dji mavic pro
  • dji inspire 2 x5s