Kontakta oss

Kontakta oss på Pitchup om du har frågor kring drönare

 
Hej och välkommen till Pitchup,
här hittar du information om hur du enklast kontaktar oss.  Du är alltid välkommen att besöka oss när det gäller service ärenden eller för att hämta din order. Gäller det övriga ärenden önskar vi att du bokar upp en tid, för att säkerställa att vi kan ge dig 100% fokus och bästa möjliga service. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal, med showroom, säljare, service, support, utveckling, utbildning och ekonomi.
 
SÄLJ OCH SUPPORT HÅLLER SEMESTERSTÄNGT 16/7 till 6/8. 

Serviceärenden och utskick av leveranser kommer hanteras normalt av personal på plats.

 
 
Utbildning och kurser.
För att boka utbildning räcker det med att du lägger en order på den utbildning det gäller, så hjälper vår utbildningsledare dig vidare och bokar in dig på närmaste kurstillfälle. Våra utbildningar hittar du här.
 
 
Behöver din drönare repareras?
Följ då de enkla steg som finns beskrivet här så tar vi hand om dig. Vi kan tyvärr inte svara på kostnadsfrågor i förhand! Normaltiden för ett reparationsärende är 3-4 veckor efter det att vi har mottagit ditt ärende. 
 
 

 

 

Telefon 031430110

 info@pitchup.se

 031 430110

pitchup öppet tider
 

 
HITTA OSS

 

Varje idé, varje banbrytande språng som förändrar vår värld börjar med en vision.

På PITCHUP ger vi denna vision liv. Genom vår kompetens och våra verktyg kan vi transformera idéer till verklighet. Våra plattformar ger en möjlighet att fånga bilder, data och information som en gång var utom räckhåll för de flesta. Vi har fokus på att omvandla komplex teknik till lättanvända redskap, och kombinerar våra produkters avancerade teknik med dynamiska mönster. PITCHUP omdefinierar möjligheterna för industrier, inom energi-infrastruktur, säkerhet, telekom, offshore, media, räddningstjänst, naturvård, jordbruk, fordons-, marin-, skogsindustri. Vi önskar få våra kunders förtroende för att genom nya perspektiv hjälpa våra kunder i sitt arbete och hjälpa dem att genomföra uppgifter säkrare, snabbare och med större effektivitet än någonsin tidigare. PITCHUP erbjuder även utbildning av er personal, så ni känner er trygga med oss som helhetsleverantör. Vårt team styrs av engagemang för innovation och vi arbetar för det gemensamma målet att leverera den bästa möjliga lösningen till våra kunder.

 

 

  • phantom 4 pro v2
  • rea
  • dji mavic pro
  • dji m210
  • dji inspire 2
  • cuav rover mt
  • utbildning-drönare
  • dji inspire 2 x5s
  • dji osmo
  • xlt