Företagsinformation

PITCHUP AB

Vi har huvudkontor i Göteborg med showroom, säljare, support, utveckling, utbildning och ekonomi.


Pitchup AB
Östergårdsgatan 7
431 53 MÖLNDAL

 

 info@pitchup.se


 031 430110

ÖPPETTIDER
Mån-Fre - 9.00-17.00 (lunchstängt 12-13)
Lör-Sön - Stängt

 

Vi på Pitchup tror att drönare förbättrar och förenklar vardagen för människor runt om i världen

Pitchup har sedan starten 2010 hjälpt företag inom olika branscher att ta fram drönar-orienterade produkter och tjänster som stärker deras konkurrenskraft. Pitchup är stolta direktåterförsäljare och Tier 1 Vendor (högsta ranking) av DJI´s hela produktsortiment sedan start.  Vi arbetar kontinuerligt med att skapa förutsättningar för att snabbt ta fram smartare, säkrare, mer funktionella och miljövänliga produkter. Ibland är det befintliga produkter på marknaden som täcker era behov, annars kan det behövas unika lösningar, och det är där vår expertis kommer in i bilden. Detta sker genom enskilda projekt där specifika team skapas för att arbeta fram innovativa lösningar. Vi är verksamma inom en mängd branscher som till exempel kraft- och energi-sektorn, telekom, offshore, media, räddningstjänst, naturvård, jordbruk, fordons-, marin-, skogs-industri och övriga utvecklingsintensiva sektorer. Detta ger en djup och bred kompetens, samt värdefull allmän kunskap för oss att ta med i framtida projekt.

Saker som var extremt kostsamt, farligt eller omöjligt för några år sedan, är idag en verklighet. Vi är med och driver den utvecklingen, och arbetar tätt ihop med våra kunder när det gäller utveckling av ny drönarteknik och nya användningsområden. Pitchup har utvecklat och konstruerat drönare för att bland annat hitta minor, hitta naturtillgångar, inspektera svårtillgängliga platser, navigera i slutna miljöer och hålla sig luftburna i timmar. När det gäller konsultverksamhet har vi en rating på lyckade projekt som överstiger de flesta andra ”stora drakar”. Vi driver helt enkelt projekten i mål.
 

Från idé till ett verktyg i er verksamhet

Vi älskar teknik och problemlösning, och har ett starkt driv, ett stort engagemang och viljan att utvecklas. Vårt team brinner för produktutveckling och innovativa lösningar. Vår drivkraft är att utveckla idéer och framtidens produkter, som ger våra kunder de verktyg som är nödvändiga för att utvecklas. Våra kunder har hela världen som arbetsfält, därför måste våra produkter klara de miljöer där de befinner sig, en inte alltid enkel utmaning.  Pitchup samarbetar med er hela vägen. Vi är med redan vid förstudien om ni önskar. Ni kanske behöver hjälp med kravställningen? Efter flera lyckade projekt vet vi vad som är möjligt, och vad som krävs för att gå hela vägen från en idé till det verktyg ni behöver i er organisation. Låt oss ta hand om utveckling och produktion, så ni kan fokusera på verksamheten.

 

Kontakta oss för mer information.

FÖRETAGSUPPGIFTER

Pitchup AB
Org. nr: 556847-3085
EORI: SE5568473085
Företaget innehar F-skattsedel

ADRESSUPPGIFTER
Pitchup AB
Östergårdsgatan 7
43153 Mölndal
Sweden


KONTOINFORMATION
PG: 595914-3
IBAN:SE23 3000 0000 0406 1172 1364
Swift: NDEASESS