FinansieringPITCHUP ERBJUDER FLERA FINANSIERINGSLÖSNINGAR.


Vi kan erbjuda smidiga hyres – och leasinglösningar via vår samarbetspartner Svea Ekonomi. Detta hjälper våra kunder att investera i takt med verksamheten, utan att utnyttja bankkrediter eller investeringsbudget. Du har alltid det senaste, och kan dessutom uppgradera under hyrestiden. 

Kontakta oss om Leasing redan idag så berättar vi mer.
 

Svea Ekonomi AB erbjuder er att, efter godkänd kreditprövning efter att ni fyllt i personuppgifterna i kassan, teckna ett kontokreditavtal på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Ett kontoavtal innebär att ni får en kredit som ni kan använda till inköp hos till Svea anknutna leverantörer. För varje tillfälle ni betalar till Svea så kan ni disponera motsvarande kreditutrymme som ni amorterar för andra inköp under den tid som kontokreditavtalet gäller. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer ni genom att kryssa i det alternativ som passar er bäst. Ni åtar er att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att ni varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val ni gjort. Självklart kan ni betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra. Om ni vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer - för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittden - den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill ni ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan ni kontaka Svea på telefon 08-51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea, om ni utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tillsvidare fakturera er separat för de olika inköpen. Självklart slipper ni i sådana fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad. Om ni inte särskilt meddelar Svea kommer Svea att för er räkning att betala era inköp hos Nya Pitchup Heliservice AB. Har Du några frågor så kan du ringa 08-51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10 000 SEK upplagt på 12 månader, 0% ränta, 195 kr uppläggninsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68%
.

VILLKOR KONTOKREDIT
KAMPANJALTERNATIV RÄNTA UPPLÄGGNINGSAVGIFT AVIAVGIFT
3 månader 0% 95 SEK 29 SEK
6 månader 0% 195 SEK 29 SEK
12 månader 0% 295 SEK 29 SEK
24-48 månader 10,45% 395 SEK 29 SEK

 

 

 

 


Läs mer om allmänna villkoren på:
SveaWebPay kontovillkor

Observera att vid varje enskilt köp tillkommer en uppläggningsavgift, men däremot en gemensam aviavgift!

 

 

  • phantom 4 pro v2
  • rea
  • dji mavic pro
  • dji m210
  • dji inspire 2
  • cuav rover mt
  • utbildning-drönare
  • dji inspire 2 x5s
  • dji osmo
  • xlt