Mavic 2 paket med värmekamera för räddningstjänsten

Köp DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Drönarpaket för Räddningstjänst hos pitchup.se

DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Drönarpaket för Räddningstjänst finns hos pitchup.se

DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Drönarpaket för Räddningstjänst
Märke: DJI
Artikelnummer: dji-mavic2enterprisedual-sos
Lagerantal: Beställ idag
46 682.00 SEK
Exkl moms: 37 345.60 SEK
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelistan
Jämför

DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Drönarpaket för Räddningstjänst

Speciellt paket framtaget för räddningstjänst. Pitchup levererar drönare till räddningstjänst och brandkårer runt om i Sverige. Fördelarna med att anväda en drönare för denna typ av insatser är många. Säkerhet för personal, möjlighet att genomföra eftersök i tuffa väderförhållanden, tillgänglihet vid områden som är svåra att nå, snabb överblick vid skogsbränder mm. Vi erbjuder helhetsalternativ med utbildning av era operatörer/piloter, serviceavtal samt lagerhållning av reservdelar. Dessa produkter levereras färdig för tjänst. 

Primära användningsområden:

 • Leta efter skogsbränder. 
 • Skapa bättre översikts- och lägesbilder. 
 • Besluta om begränsningslinjer vid oljeutsläpp. 
 • Besluta om begränsningslinjer vid mark- och vid skogsbränder. 
 • Minska riskerna för personalen vid olyckor med farligt gods.

Passar mycket bra där man behöver en liten och enkel drönare, med både en optisk samt en termisk kamera och HD videoöverföring.

I detta paket ingår

 • DJI Mavic 2 Enterprise DUAL
 • DJI Crystalsky 7.85" Monitor (Perfekt för starka ljusförhållanden och klarar temperaturer ner till -20 grader)
 • DJI Crystalskyfäste
 • Crystalsky laddkabel 
 • 2 extra batterier
 • Laddhubb - för att ladda upp till fyra batterier (Batterierna laddas sekventiellt).
 • Billaddare
 • Power-bank adapter (Använd ett Mavic 2 Enterprise batteri för att t.ex. ladda en telefon/platta via USB-ut)
 • 1 extra uppsättning low-noise propellrar
 • Axelremsväska
 • Tålig IP67 klassad väska för transport - Vattentät (IP67), lufttät, syra-, korrosions- och krossäker. 
 • Serviceavtal. (Tillägg)

Nya dji mavic 2 enterprise med värmekamera


Mavic 2 Enterprise Dual bygger på samma plattform som Mavic 2 men kommer nu med en liten dual kamera, en liten 4K RGB kamera och en FLIR värmekamera med 160 x 120 pixlar. Mavic 2 Enterprise Dual är ett bra verktyg för räddningstjänst och blåljus personal. Värmekameran är en FLIR Lepton och är naturligtvis ett budgetalternativ med tanke på totalpriset, prestandan är begränsad men passar för enklare uppgifter på relativt låg höjd. I övrigt är det samma fina maskin som Mavic 2 Enterprise med anti-kollision sensorer runt om , nya modulära tillbehör, höga säkerhetsfunktioner, 24GB intern hårddisk, uppvärmda batterier och nu även utrustad med DJI Airsense ADS-B transponder som visar närliggande flygtrafik i realtid. Värmekameran på Mavic 2 Enterprise Dual kan inte jämföras mot en "normal" FLIR Duo Pro 640x512px men kan vara ett kompliment.

 Dedikerad skärm!

I detta paket har vi inkluderat en CrystalSky skärm, anpassad för hårda klimat, och fungerar i temperaturer ned till -20°C, eller upp till 40°C då den tar hjälp av en inbyggd fläkt för kylning. CrystalSky är utrustad med dubbla Micro SD slottar, för större lagrningskapacitet. Alla foton eller videos kan enkelt backas upp på dessa enheter. CrystalSky stöder videoformaten H.264 and H.265, vilket också gör att du kan spela upp video i dessa format i 30 respektive 60 fps (H.264/H.265). De video du spelar upp kan också visas på valfri skärm som du kopplar till HDMI-porten på skärmen. CrystalSky monitorerna har specialanpassade codecs vilket ger dig en mycket följsam live-video-upplevelse i alla lägen. Utvecklingen av optimala codecs i smartphones och surfplattor begränsas av tillverkarnas mjukvarurestriktioner, vilket resulterar i störningar och fördröjningar. Detta är alltså ett minne blott vid användandet av CrystalSky.

MSX teknik förenklar synen med värmekameran vid rök och brand

 

MSX Teknik
Det faktum att kameran på Mavic 2 Enterprise Dual har en visuell och termisk sensor betyder att vi ser integrationen av FLIR MSX-tekniken som ger finare detaljer på FLIR-bilderna.
Dubbelkameran har följande funktioner:
 
Synlig och termisk bild
Integrerad radiometrisk FLIR termisk sensor
Justerbara parametrar
För emissivitet och reflekterande ytor
Flera visningsmetoder: FLIR MSX®, Infraröd och Synlig

 

Smarta tillbehör (Notera att dessa ingår i paketet)

Smarta tillbehör till Mavic 2 Enterprise

 

M2E Spotlight
Med denna spotlight (2,400 lumens) får ni en belyst vy upp till 30m vilket underlättar att arbeta i mörker, lokalisera objekt samt att orientera sig. 

M2E Beacon
Med denna starkt blinkande lampa som kan ses på ett avstånd upp till 5km gör ni er omgivning uppmärksam på att en drönare befinner sig i området vilket medför ytterligare en trygghet för dig som operatör och du kan nu fokusera helt på ditt arbete.

M2E Loudspeaker
Med hjälp utav denna högtalare kan man nu kommunicera i realtid. Otroligt kraftfull högtalare trots sin storlek som kan uppfattas på avstånd upp till 40m, dessutom kan man lagra upp till 10st förprogrammerade inspelningar.

lys upp mörkret med mavic 2 enterprise


OcuSync 2.0 Video Transmission System

OcuSync 2.0-överföringsprestanda har förbättras med kommunikationsavstånd, videokvalitet och anti-interferens (störningar), vilket ger dig enastående kontroll. Den nya OcuSync 2.0 erbjuder en 1080p videöverföringssignal upp till fyra kilometer bort (CE), så att du kan flyga längre utan förhinder. Redigera och ladda upp full högdefinition (FHD) upplösning på dina bilder direkt till sociala medier från minnet. Originalbilder som tas under flygning can automatiskt sparas till din mobilenhet utan att man behöver ladda ner dem från drönaren manuellt. OcuSync 2. erbjuder en teoretisk nedladdningshastighet av upp till 40 Mbps och en latens så låg som 120 ms, vilket leverar en smidigare videofilm och övergripande bättre kontrollerfarenhet.

Flygsäkerhet

mavic 2 enterprise med air sense teknik för civilflyget

Air Sense

Undvik faror i luften med DJI AirSense, en ADS-B transponder som förbättrar din luftrumssäkerhet genom att ge dig omedelbara realtidsuppdateringar om närliggande bemannade flygplan.Informationen om närliggande flygtrafik visas tydligt på skärmen.

mavic 2 enterprise sensorer

Omnidirektionell avkänning

Flygautonomin har uppgraderats till Omnidirektionell hinderavkänning. För första gången i en DJI-drönare visas hinder sensorer på alla sidor av drönaren för ökad säkerhet under flygningen. Flygautonomi ger endast viss skydd i specifika miljöer och kompenserar inte för användarbedömning under flygningen. Var försiktig med dina omgivningar och appnotiser när du använder Mavic 2 för att säkerställa säkerheten.

Framåt
Dubbelsynssensorerna möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 20 meter. Det detekterbara intervallet är 20-40 meter (33% större än Mavic Pro). Dubbelsynssensorerna kan också upptäcka hinder och stannar i tid när den flyger i hastigheter upp till 50,4 kph (40% effektivare än Mavic Pro).

Nedåt
Dubbelsynssystemet möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 11 meter. Det detekterbara intervallet är 11-22 meter. Det infraröda avkänningssystemet möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 8 meter. Drönaren hovrar noggrannt på 50 meter och landar säkert genom att upptäcka marken. Tillägget av extraljuset baktill hjälper de nedre sensorerna i svagt ljus.

Vänster och höger
Enkelsynssystemet kan upptäcka hinder vid hastigheter upp till 28,8 km / h.

Bakåt
Dubbelsynssystemet har ett precisionsmätningsområde på upp till 16 meter och kan upptäcka hinder och tidsbegränsningar vid flygning med hastigheter upp till 43,2 km / h. Det detekterbara intervallet är 16-32 meter.

Uppåt
Infrarött avkänningssystem.Precisionsmätningsintervall upp till 8 meter.

APAS
Användare kan flyga framåt eller bakåt och med lätthet undvika hinder framför och bakom ett hinder. APAS planerar en lämplig flygväg för att undvika dessa hinder automatiskt under flygningen.

Förbättrade datasäkerhetsfunktioner
Mavic 2 Enterprise är utformat med nya funktioner för att skydda integriteten hos foton, videoklipp, flygloggar och annan data som genereras under känsliga flygningar. Med en ny funktion där operatör måste logga in med ett krypterat lösenord för att komma åt maskinen. Detta ger säker åtkomst till maskinen och dess inbyggda datalagring, samtidigt som man skyddar data även om maskinen är fysiskt kompromissad.

En ny GPS Timestamping-funktion kodar tid, datum och plats för varje inspelad bild, och säkerställer att data som tagits med maskinen är högst tillförlitlig och användas i situationer från granskning av kritiska infrastrukturinspektioner till potentiella rättsliga förfaranden.

Dessutom kan Mavic 2 Enterprise-användare med ökade datasäkerhetshänsyn använda DJIs lokala dataläge som, när den är aktiverad, kommer att stoppa användarens anslutna mobila enhet från att skicka eller ta emot data över internet. Detta ger extra säkerhetsgarantier för operatörer av flygningar med kritisk infrastruktur, statliga projekt eller andra känsliga uppdrag.

 

Snabbare
72 km/h! Den nya designen ger bättre aerodynamisk prestanda. Mavic 2 luftsläpp är 19% mindre än Mavic Pro när den flyger i full fart.

Längre
31-min! Längre flygtid betyder mer kreativa möjligheter och ger piloten mindre stress.

Ännu Tystare
FOC-sinusdrivna ESC-enheter och lågljudsdrivna propellrar gör ditt flyg otroligt tyst, vilket eliminerar bekymmer som att störa din omgivning.


Beskrivning

DJI Mavic 2 Enterprise DUAL Drönarpaket för Räddningstjänst

Speciellt paket framtaget för räddningstjänst. Pitchup levererar drönare till räddningstjänst och brandkårer runt om i Sverige. Fördelarna med att anväda en drönare för denna typ av insatser är många. Säkerhet för personal, möjlighet att genomföra eftersök i tuffa väderförhållanden, tillgänglihet vid områden som är svåra att nå, snabb överblick vid skogsbränder mm. Vi erbjuder helhetsalternativ med utbildning av era operatörer/piloter, serviceavtal samt lagerhållning av reservdelar. Dessa produkter levereras färdig för tjänst. 

Primära användningsområden:

 • Leta efter skogsbränder. 
 • Skapa bättre översikts- och lägesbilder. 
 • Besluta om begränsningslinjer vid oljeutsläpp. 
 • Besluta om begränsningslinjer vid mark- och vid skogsbränder. 
 • Minska riskerna för personalen vid olyckor med farligt gods.

Passar mycket bra där man behöver en liten och enkel drönare, med både en optisk samt en termisk kamera och HD videoöverföring.

I detta paket ingår

 • DJI Mavic 2 Enterprise DUAL
 • DJI Crystalsky 7.85" Monitor (Perfekt för starka ljusförhållanden och klarar temperaturer ner till -20 grader)
 • DJI Crystalskyfäste
 • Crystalsky laddkabel 
 • 2 extra batterier
 • Laddhubb - för att ladda upp till fyra batterier (Batterierna laddas sekventiellt).
 • Billaddare
 • Power-bank adapter (Använd ett Mavic 2 Enterprise batteri för att t.ex. ladda en telefon/platta via USB-ut)
 • 1 extra uppsättning low-noise propellrar
 • Axelremsväska
 • Tålig IP67 klassad väska för transport - Vattentät (IP67), lufttät, syra-, korrosions- och krossäker. 
 • Serviceavtal. (Tillägg)

Nya dji mavic 2 enterprise med värmekamera


Mavic 2 Enterprise Dual bygger på samma plattform som Mavic 2 men kommer nu med en liten dual kamera, en liten 4K RGB kamera och en FLIR värmekamera med 160 x 120 pixlar. Mavic 2 Enterprise Dual är ett bra verktyg för räddningstjänst och blåljus personal. Värmekameran är en FLIR Lepton och är naturligtvis ett budgetalternativ med tanke på totalpriset, prestandan är begränsad men passar för enklare uppgifter på relativt låg höjd. I övrigt är det samma fina maskin som Mavic 2 Enterprise med anti-kollision sensorer runt om , nya modulära tillbehör, höga säkerhetsfunktioner, 24GB intern hårddisk, uppvärmda batterier och nu även utrustad med DJI Airsense ADS-B transponder som visar närliggande flygtrafik i realtid. Värmekameran på Mavic 2 Enterprise Dual kan inte jämföras mot en "normal" FLIR Duo Pro 640x512px men kan vara ett kompliment.

 Dedikerad skärm!

I detta paket har vi inkluderat en CrystalSky skärm, anpassad för hårda klimat, och fungerar i temperaturer ned till -20°C, eller upp till 40°C då den tar hjälp av en inbyggd fläkt för kylning. CrystalSky är utrustad med dubbla Micro SD slottar, för större lagrningskapacitet. Alla foton eller videos kan enkelt backas upp på dessa enheter. CrystalSky stöder videoformaten H.264 and H.265, vilket också gör att du kan spela upp video i dessa format i 30 respektive 60 fps (H.264/H.265). De video du spelar upp kan också visas på valfri skärm som du kopplar till HDMI-porten på skärmen. CrystalSky monitorerna har specialanpassade codecs vilket ger dig en mycket följsam live-video-upplevelse i alla lägen. Utvecklingen av optimala codecs i smartphones och surfplattor begränsas av tillverkarnas mjukvarurestriktioner, vilket resulterar i störningar och fördröjningar. Detta är alltså ett minne blott vid användandet av CrystalSky.

MSX teknik förenklar synen med värmekameran vid rök och brand

 

MSX Teknik
Det faktum att kameran på Mavic 2 Enterprise Dual har en visuell och termisk sensor betyder att vi ser integrationen av FLIR MSX-tekniken som ger finare detaljer på FLIR-bilderna.
Dubbelkameran har följande funktioner:
 
Synlig och termisk bild
Integrerad radiometrisk FLIR termisk sensor
Justerbara parametrar
För emissivitet och reflekterande ytor
Flera visningsmetoder: FLIR MSX®, Infraröd och Synlig

 

Smarta tillbehör (Notera att dessa ingår i paketet)

Smarta tillbehör till Mavic 2 Enterprise

 

M2E Spotlight
Med denna spotlight (2,400 lumens) får ni en belyst vy upp till 30m vilket underlättar att arbeta i mörker, lokalisera objekt samt att orientera sig. 

M2E Beacon
Med denna starkt blinkande lampa som kan ses på ett avstånd upp till 5km gör ni er omgivning uppmärksam på att en drönare befinner sig i området vilket medför ytterligare en trygghet för dig som operatör och du kan nu fokusera helt på ditt arbete.

M2E Loudspeaker
Med hjälp utav denna högtalare kan man nu kommunicera i realtid. Otroligt kraftfull högtalare trots sin storlek som kan uppfattas på avstånd upp till 40m, dessutom kan man lagra upp till 10st förprogrammerade inspelningar.

lys upp mörkret med mavic 2 enterprise


OcuSync 2.0 Video Transmission System

OcuSync 2.0-överföringsprestanda har förbättras med kommunikationsavstånd, videokvalitet och anti-interferens (störningar), vilket ger dig enastående kontroll. Den nya OcuSync 2.0 erbjuder en 1080p videöverföringssignal upp till fyra kilometer bort (CE), så att du kan flyga längre utan förhinder. Redigera och ladda upp full högdefinition (FHD) upplösning på dina bilder direkt till sociala medier från minnet. Originalbilder som tas under flygning can automatiskt sparas till din mobilenhet utan att man behöver ladda ner dem från drönaren manuellt. OcuSync 2. erbjuder en teoretisk nedladdningshastighet av upp till 40 Mbps och en latens så låg som 120 ms, vilket leverar en smidigare videofilm och övergripande bättre kontrollerfarenhet.

Flygsäkerhet

mavic 2 enterprise med air sense teknik för civilflyget

Air Sense

Undvik faror i luften med DJI AirSense, en ADS-B transponder som förbättrar din luftrumssäkerhet genom att ge dig omedelbara realtidsuppdateringar om närliggande bemannade flygplan.Informationen om närliggande flygtrafik visas tydligt på skärmen.

mavic 2 enterprise sensorer

Omnidirektionell avkänning

Flygautonomin har uppgraderats till Omnidirektionell hinderavkänning. För första gången i en DJI-drönare visas hinder sensorer på alla sidor av drönaren för ökad säkerhet under flygningen. Flygautonomi ger endast viss skydd i specifika miljöer och kompenserar inte för användarbedömning under flygningen. Var försiktig med dina omgivningar och appnotiser när du använder Mavic 2 för att säkerställa säkerheten.

Framåt
Dubbelsynssensorerna möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 20 meter. Det detekterbara intervallet är 20-40 meter (33% större än Mavic Pro). Dubbelsynssensorerna kan också upptäcka hinder och stannar i tid när den flyger i hastigheter upp till 50,4 kph (40% effektivare än Mavic Pro).

Nedåt
Dubbelsynssystemet möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 11 meter. Det detekterbara intervallet är 11-22 meter. Det infraröda avkänningssystemet möjliggör ett precisionsmätningsintervall på upp till 8 meter. Drönaren hovrar noggrannt på 50 meter och landar säkert genom att upptäcka marken. Tillägget av extraljuset baktill hjälper de nedre sensorerna i svagt ljus.

Vänster och höger
Enkelsynssystemet kan upptäcka hinder vid hastigheter upp till 28,8 km / h.

Bakåt
Dubbelsynssystemet har ett precisionsmätningsområde på upp till 16 meter och kan upptäcka hinder och tidsbegränsningar vid flygning med hastigheter upp till 43,2 km / h. Det detekterbara intervallet är 16-32 meter.

Uppåt
Infrarött avkänningssystem.Precisionsmätningsintervall upp till 8 meter.

APAS
Användare kan flyga framåt eller bakåt och med lätthet undvika hinder framför och bakom ett hinder. APAS planerar en lämplig flygväg för att undvika dessa hinder automatiskt under flygningen.

Förbättrade datasäkerhetsfunktioner
Mavic 2 Enterprise är utformat med nya funktioner för att skydda integriteten hos foton, videoklipp, flygloggar och annan data som genereras under känsliga flygningar. Med en ny funktion där operatör måste logga in med ett krypterat lösenord för att komma åt maskinen. Detta ger säker åtkomst till maskinen och dess inbyggda datalagring, samtidigt som man skyddar data även om maskinen är fysiskt kompromissad.

En ny GPS Timestamping-funktion kodar tid, datum och plats för varje inspelad bild, och säkerställer att data som tagits med maskinen är högst tillförlitlig och användas i situationer från granskning av kritiska infrastrukturinspektioner till potentiella rättsliga förfaranden.

Dessutom kan Mavic 2 Enterprise-användare med ökade datasäkerhetshänsyn använda DJIs lokala dataläge som, när den är aktiverad, kommer att stoppa användarens anslutna mobila enhet från att skicka eller ta emot data över internet. Detta ger extra säkerhetsgarantier för operatörer av flygningar med kritisk infrastruktur, statliga projekt eller andra känsliga uppdrag.

 

Snabbare
72 km/h! Den nya designen ger bättre aerodynamisk prestanda. Mavic 2 luftsläpp är 19% mindre än Mavic Pro när den flyger i full fart.

Längre
31-min! Längre flygtid betyder mer kreativa möjligheter och ger piloten mindre stress.

Ännu Tystare
FOC-sinusdrivna ESC-enheter och lågljudsdrivna propellrar gör ditt flyg otroligt tyst, vilket eliminerar bekymmer som att störa din omgivning.


Taggar: